Cautare

407 de rezultate pentru "posta maratei" (4.48 secunde)
Societatea Nationala de Radiocomunicatii, Regia Autonoma Romatsa, Posta Romana si Monetaria Statului nu au realizat inventarierea anuala a patrimoniului sau a unor componente ale acestuia, potrivit raportului intocmit de Curtea de Conturi.
La adresa http://fapmg.klite.ro, administratorii de asociatii, dar si simplii cetateni, vor putea sa afle amanunte referitoare la documentatia necesara in activitatea de zi cu zi a asociatiilor de proprietari, vor putea posta intrebari la care vor primi raspunsuri avizate, vor fi afisate listele cu sumele de plata etc.
Serviciile au inregistrat o scadere a preturilor de 0,3% in februarie, pe fondul scaderii tarifelor la telefonie (-2,5%) si la posta si telecomunicatii (-1,8%), sectoare cu ponderi importante in structura Indicelui Preturilor de Consum.
Compania Nationala Posta Romana SA, PETROM SA, ROMPETROL SA, OMV, MOL si CEC. Alte puncte de distributie sunt agentiile de control intern ale DRDP situate in punctele vamale si prin sectiile de drumuri nationale din cele cinci judete ale Olteniei.
CAR-urile functioneaza in mai toate intreprinderile de stat sau privatizate recent, cum ar fi Renel, Posta, CFR, Sidex, Antibiotice sau Arctic, dar si in administratia locala sau centrala, in scoli, spitale, justitie, prefecturi, consilii locale si judetene.
Sectoarele cu cea mai redusa rata a falimentelor sunt tranzactii imobiliare, intermedieri financiare, IT, salubritate, posta si telecomunicatii, sanatate si asistenta sociala si sectorul energetic, avand o pondere de sub 1% in total.
ANAF mai informeaza pe toti contribuabilii care nu au primit prin posta plicul cu declaratia de venit, formularul 200, ca trebuie sa solicite formularele de declaratie de la unitatile fiscale in a caror raza teritoriala isi au domiciliul sau sa le listeze accesand adresa de Internet a institutiei.
Declaratiile pe venit pot fi trimise personal la aceste administratii sau trimise prin posta pana pe data de 15 mai inclusiv.
Potrivit Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), toti contribuabilii care nu au primit prin posta plicul cu declaratia de venit trebuie sa solicite formularele de declaratie de la unitatile fiscale in a caror raza teritoriala isi au domiciliul sau sa le listeze accesand adresa de Internet a institutiei.
Cardurile se fura si din cutia postala Frecventa este si situatia in care, cardurile fiind expediate prin posta, infractorii le sustrag direct din cutia postala, pentru ca stiu exact perioada in care se emit cardurile si il urmaresc pe postas.
Petrom, Posta Romana, BCR, Transelectrica. Prin urmare, propune Dan Paul, legea cu privire la instituirea unui prag maxim de detinere de actiuni ar trebui sa se aplice si in cazul Fondului Proprietatea.
Astfel, pentru procedura de inregistrare a documentelor justificative solicitantul trebuie sa depuna personal sau prin posta actele solicitate de ANIMMC si Banca Carpatica.
Majorari de peste 5% au mai avut loc in silvicultura, exploatare forestiera si servicii anexe, extractia hidrocarburilor si servicii anexe, edituri, poligrafie si reproducerea inregistrarilor pe suporti, industria de mijloace ale tehnicii de calcul si de birou, activitati de posta si curierat.
Printre celelalte companii care au platit deja dividendele se numara Alro Slatina si Posta Romana. Paunescu a aratat ca o parte din dividendele cuvenite le va obtine in instanta, mai ales in cazul societatilor unde este actionar Ministerul Economiei si Comertului
Fiscul va trimite prin posta noile acte, impreuna cu o scrisoare recomandata cu confirmare de primire. De asemenea, pentru a usura procedurile, societatile vor fi inregistrate din oficiu de catre organul fiscal competent in evidenta contribuabililor platitori de TVA.
In privinta cooperarii economice bilaterale in domeniul tehnologiei informatiei, se urmareste infiintarea unui operator de telefonie fixa cu capital mixt romano-chinez, prin asocierea Companiei Nationale Posta Romana cu Shenzhen Zhongxing Telecom (ZTE), cel mai mare producator de echipamente de telecomunicatii din China.
In domenii ca silvicultura, exploatarea forestiera si serviciile anexe, industria constructiilor metalice si a produselor din metal, industria mijloacelor de transport rutier, transporturi pe apa, posta si telecomunicatiile, cresterile castigului salarial mediu net s-au situat intre 5% si 10%.
edituri, persoane fizice si juridice care realizeaza documente in regie proprie, ateliere, case sau studiouri de inregistrare, BNR, Monetaria Statului, Compania Nationala Posta Romana, precum si alti producatori.
Call center-ul va functiona in perioada 18 septembrie -20 decembrie 2006, de luni pana vineri, inte orele 09.00-17.00, iar intrebarile pot fi adresate prin telefon, sau in scris, prin e-mail sau posta.
Deciziile de impunere anuala pentru veniturile realizate din cedarea folosintei bunurilor cu diferente de impozit "zero" nu se transmit prin posta contribuabililor, ci se comunica acestora prin publicitate, prin afisare pe pagina de internet a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, potrivit prevederilor OG 92/2003, privind Codul de procedura fiscala.
google-analytics.com